Junts fem un equip guanyador!

Troba’ns a Google+

Professionals d’Internet pime.

Arquitectes d’Internet pime i d’estratègies de màrqueting a la xarxa.

A INSPIME – Estratègies de màrqueting a Internet, volem ser els teus arquitectes d’Internet per a teva empresa.

Coneixem bé l’arquitectura, normes de joc i funcionament de la xarxa.

La nostra prioritat és millorar l’eficàcia i gestió del teu negoci per aconseguir:

  • Una coordinació i gestió perfecte de l’estratègia d’empresa a la xarxa. Un projecte ben fet!.
  • Una planificació, timing, estratègia de captació, retenció i conversió que doni resultats mesurables.
  • Un disseny actual adequat al teu usuari i client potencial. Un disseny que ajudi a convertir!.
  • Una creativitat de contingut textual que conecta amb l’usuari i que el crida a l’acció.
  • Una programació impecable, adaptada a la competitivitat que requereix internet. Preparats per guanyar.
  • Un retorn de la inversió.

L’equip d’arquitectes d’Internet d’INSPIME és viu, dinàmic, divers i experimentat.  Amb el nostre coneixement volem cobrir i coordinar totes les necessitats que requereix una estratègia de la teva empresa a la xarxa.

 

Tot un equip al teu costat:

Coneix-nos un a un!

 

En Xavier:

Xavier. Assessor, gestor i coordinador de projectesAssessor, gestor i coordinador de projectes. Màster en Màrqueting Directe i Digital per IDEC UPF i Diplomat en Ciències  Empresarials. Domina les estratègies de comunicació i venda online/offline, amb una visió del màrqueting centrat en el client i no el producte. Disseny i gestió de campanyes de comunicació amb l’objectiu de generar resposta per part dels clients i resultats per a la teva empresa.Coneixedor de les darreres tendències en màrqueting online per poder aplicar les més adequades al teu negoci: Posicionament en cercadors, xarxes socials, geomàrqueting, etc.

 

La Tona:

La Tona, experta redactora creativa i periodistaMés de 13 d’experiència en creativitat publicitària. Especialitzada en redacció de màrqueting directe i promocional. Ha treballat en dos grans agències multinacionals de publicitat i en el Dpt. de Màrqueting d’una empresa de venda de moda a distància. Coneix molt bé el que suposa ser creatiu i redactar campanyes de llançament, captació i fidelització, tant a nivell online (web, newsletter, emailing, xarxes socials, etc) com offline (PLV, mailing, promo, premsa, spot TV, ràdio, sales folder, captació, publicity, I+D). La Tona és, a més, llicenciada en Ciències de la Comunicació, Publicitat i relacions públiques.

 

La Sandra:

La Sandra, publicista, experta en empreses de gran consumMés de 10 anys d’experiència en creació, gestió i coordinació de campanyes de comunicació offline/online, estrategia 2.0. Ha ocupat diferents càrrecs de responsabilitat en tres agències de publicitat. La Sandra és, a més, diplomada en publicitat, màster en direcció de màrqueting per ESADE i, darrerament ha fet un postgrau en xarxes socials i comunicació amb l’usuari.

 

La Laura:

Advocada per la UIC i especialitzada en noves tecnologies. És la responsable de l’àrea d’INSPIME que correspon al tracament de l’informació, protecció de dades (LOPD) i comerç electrònic (LSSICE).

 

En Jordi:

En Jordi, professional programador webÉs enginyer informàtic i porta més de 10 anys fent programació de pàgines web i de gestors de contingut en  xhtml, php, asp, perl, jquery y javascript. Desenvolupa bases de dades en format MySQL i Access.

 

 

La Carmen:

La Carmen, responsable disseny webÉs dissenyadora i programadora de pàgines web i gestor de continguts en  xhtml, php, asp, perl, jquery y javascript. Desenvolupa bases de dades en format MySQL i Access.

 

En Martí:

En Martí, professional del vídeo i la fotografiaMalgrat la seva joventut  està especialitzat en fotografia i vídeo. Li agrada aconseguir imatges innovadores i que es desmarquin dels cànons establerts. Amb les noves tendències i noves tecnologies assoleix una qualitat que durant molt temps s’ha trobat a faltar en la fotografia.


Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers